Ponedeljak, 21. Apr 2014.
Osam-poginulih-u-avionskoj-nesreci-u-Meksiku Osam poginulih u avionskoj nesreći u Meksiku... Osam osoba poginulo je danas kada se na severu Meksika srušio jedan privatni mali avion.
Da-li-je-satelit-uhvatio-cudoviste-iz-Loh-Nesa Da li je satelit "uhvatio" čudovište iz Loh Nesa?... Apple Maps možda ima lošu reputaciju, ali kada je reč o lovu na čudovišta, bolji je od Google verzije.
Desni-sektor-Napad-su-izveli-Rusi Desni sektor: Napad su izveli Rusi... Desni sektor negira da je umešan u jutrošnju pucnjavu u Slavjansku i za napad u kome je na Uskrs stradalo šest osoba optužuje ruske specijalne snage. Među stradalima su četiri proruska demonstranta i dva napadača, za koje se, prema navodima zapadnih agencija, veruje da pripadaju Desnom nacionalističkom sektoru, odgovornom za napad.
Finska-Poginula-grupa-padobranaca Finska: Poginula grupa padobranaca... Najmanje sedam ljudi poginulo je danas u udesu sportskog aviona u Finskoj, saopštila je policija. U avion je bila grupa padobranaca amater. List "Helsingin Sanomat" preneo je da se u avonu nalazilo 10 padobranaca i pilot, kao i da je avion imao problema sa motorom.
| | Četvrtak, 1. Jan 1970. OriginalIzvor :